A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A börtönbizniszes Magyar György látja el az olasz antifa-terrorista védelmét


Ahogy a hétfői tárgyaláson kiderült, nem más védi a tavaly februári szélsőbalos támadások külföldi elkövetőinek egyikét, az olasz Ilaria Salist, mint Magyar György, akinek ügyvédi irodája élen járt korábban a rossz börtönkörülmények miatt a magyar állam ellen indított kártérítési perek elindításában, azaz a börtönbizniszben – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Ezek után talán nem véletlen, hogy pont az olasz vádlott kapcsán kerültek elő éppen ugyanezek a kifogások, 

amelyekben az szerepel, hogy patkányok és csótányok szaladgálnak a cellákban, a rabok pedig gyakorlatilag alapvető emberi jogaikat sem gyakorolhatják.

Ilaria Salis – akire az ügyészség 11 év letöltendő szabadságvesztést kért bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt – egyébként ennek ellenére mosolyogva jelent meg a tárgyaláson, amely után Magyar a sajtónak ecsetelte a szörnyű hazai börtönállapotokat.

A hisztériából diplomáciai bonyodalom lett, melynek a végén a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) tételesen cáfolta az ügyvéd és az olasz vádlott állításait. 

Magyarék a 2010-es években futószalagon nyújtották be a magyar elítéltek kártérítési pereit az Emberi Jogok Európai Bíróságára, amelyből a hírek szerint jelentős hasznot húztak. 

Magyar Gábor volt emellett az, aki az egykori kommunista belügyminiszter Biszku Béla védelmét is ellátta az ellene indult büntetőperben.

Ahogy a Magyar Nemzet rámutat, jól dokumentált Magyar Gábor nemzetközi elkötelezettsége, a korábbi tanulmányai és eddigi pályafutása számos példát mutat erre. Többször ő szolgáltatott muníciót a hazánkról szóló, elmarasztaló országjelentésekhez is. 

Magyar György 2018-ban hivatalosan függetlenként, 

de gyakorlatilag a baloldal támogatásával indult egyéni képviselő-jelöltként az országgyűlési választáson, 

de nem szerzett mandátumot.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések