A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visít a Soros-blog: a Somogyi András nevű "humoristát" nem engedik fellépni Kiskőrösön


Somogyi András évek óta járja az országot Hangok a fejemben című önálló estjével, amiben celebeket és politikusokat is "parodizál". Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet és a rendszer egyéb ismert alakjait gyakran figurázza ki - írja a 444.

Legutóbb pl. a szilveszteri videójában gyalázkodott az Orbán-fóbiás Somogyi.

A közel 300 ezer Facebook-követővel rendelkező humorista a műsorával fel szeretett volna lépni Kiskőrösön is, de a Petőfi Sándor Művelődési Központban nem bérelhettek termet - picsogják.

A Sorosblog szerint Szabadi-Maglódi Kitti, a közintézmény vezetője meg is írta Somogyi Andrásnak, hogy miért:

„A programon elhangzó politikai paródiákat (attól függetlenül, hogy kiről/kikről szólnak) és ahhoz kapcsolódó műsort, előadókat nem engedhetünk fel a színpadra.”

A vidéki fellépésein járt már Somogyihoz hasonlóan néhány celeb politikai aktivista: azaz Bödőcs Tibor, Alföldi Róbert és Pottyondy Edina is - panaszkodnak Soros prostijai.

(Mindazonáltal, elég érdekes, hogy ez a Somogyi pont Orbán Viktornak köszönheti az egzisztenciáját. A liberálisok által emlegetett diktatúrában szépen meg lehet élni a miniszterelnök gyalázásából. Jegyezzük meg ezt zárójelben.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések