A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valaki elfelejtette felvenni a kétmilliárdos lottónyereményét - Frissítve: jelentkezett a nyertes


A játék történetének harmadik legnagyobb nyereményét bukhatja el.

Hamarosan lejár a 90 napos határideje a tavaly novemberi hatoslottó-sorsolás nyertesének – hívta fel a figyelmet honlapján a Szerencsejáték Zrt. A Szerencsejáték Zrt. felidézte, hogy a játékos a tavaly november 12-én tartott sorsoláson az összes kihúzott számot eltalálta, így összesen 1 883 128 190 forintot nyert. Viszont, ha február 10-ig nem jelentkezik a nyertes vonalon – a jelentkezéshez szükséges telefonszám a társaság honlapján és a lottózókban is megtalálható –, akkor a hatoslottó történetének harmadik legnagyobb nyereményét bukhatja el.

A telefonos egyeztetés után a lottótársaság meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes van a vonal túloldalán. A beazonosítás a szelvényen szereplő információk alapján történik. A nyertessel ezután személyesen is felveszik a kapcsolatot, ahol többek között megvizsgálják a szelvény érvényességét és eredetiségét. A kifizetési eljárás a sikeres beazonosítás után kezdődhet meg – tették hozzá.

A határidő lejárta után azonban összeg ezután bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények közé, és különsorsolásos nyereményjáték útján visszakerül a játékosokhoz, illetve kiegészítheti az adott játék nyereményalapját.

Eközben a Hatoslottón újra halmozódik a főnyeremény összege, telitalálat esetén a szerencsés 1,6 milliárd forintot nyerhet – ismertették.

Frissítés

A kedden megjelent közlemény hatására jelentkezett közel kétmilliárd forintos nagynyereményéért a Hatoslottó játékosa. A szerencsés a játék történetének harmadik legmagasabb összegű főnyereményével lehet gazdagabb – közölte szerdán a Szerencsejáték Zrt. A vállalat január 30-án jelentette be, hogy már csak 12 napja maradt a szerencsés játékosnak arra, hogy jelentkezzen az 1 883 128 190 forintos nyereményéért.

A bejelentési határidő február 10-én járt volna le, a szerencsés nyertes azonban a keddi sajtóhírek hallatán leellenőrizte szelvényét és jelentkezett a nemzeti lottótársaság nagynyertes vonalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések