A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újpesten a dollárellenzék beállt a DK-s Trippon Norbert mögé


Szinte az összes párt megegyezett abban Újpesten, hogy közösen indulnak az önkormányzati választáson Trippon Norbert polgármesterjelölt vezetésével – derült ki a pártok közleményéből.

A nyilatkozatot ( a volt momentumos, most DK-s) Déri Tibor jelenlegi polgármester, a DK és az LMP országgyűlési képviselői, Bedő Katalin DK-s, Czigler László jobbikos és Perneczky László LMP-s alpolgármesterek, az MSZP Újpesti – Káposztásmegyeri Szervezetének elnöke és a Párbeszéd Magyarországért Újpest-Zöldek önkormányzati képviselője is aláírta.

„Mivel, már csak néhány hónap van a választásokig, így ezért úgy döntöttünk, hogy bejelentjük: közösen indulunk a választásokon, dr. Trippon Norbert polgármesterjelölt vezetésével. Mindennapos önkormányzati feladataink mellett megkezdtük az önkormányzati választási kampányt” – írták.

Az aláírók között a Momentum nem szerepel. A kerületben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) is indít saját jelöltet, Nagy Dávidot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a Fidesz jelöltje.

A kerületben 2019-ben megválasztott, a Momentumból a DK-ba igazolt polgármester, Déri Tibor családi okokra hivatkozva nem indul újra, maga helyett pedig DK-s alpolgármesterét, Trippon Norbertet ajánlotta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések