A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump bejelentette, hogy beiktatása után elindítja az amerikai történelem legnagyobb belföldi kitoloncolási akcióját


Donald Trump bejelentette, hogy az amerikai történelem legnagyobb belföldi deportálási akcióját kívánja elindítani. Amint hivatalba lép amerikai elnökként, azonnal lezárja a mexikói határt.


Ezt Las Vegas-i beszédében jelentette be.

"Pillanatokkal a beiktatásom után megkezdjük az amerikai történelem legnagyobb belföldi deportálási műveletét. Nincs más választásunk, mert ezt nem tűrhetjük tovább"

- mondta Trump.

Korábban szó volt arról, hogy Donald Trump újraválasztása esetén újabb nagy gazdasági támadásra készül Kína ellen, ami globális kereskedelmi háborút idézhet elő.

Miközben az USA-ban az illegális migráció mértéke miatt súlyosbodik a válság. Az elmúlt években rekordokat döntött az országba áramló migránsok száma. A legtöbb illegális bevándorló a Mexikóval közös délnyugati határon keresztül érkezik az Egyesült Államokba. A 2022 októbere és 2023 szeptembere közötti adatok szerint a határ ezen szakaszán az illegális határátlépések száma elérte a 2,47 milliót.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések