A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tolató terepjáró gyűrt maga alá egy nőt Tégláson, az egészet felvette egy kamera


A sofőr nem vette észre, mi történt, több métert is megtett hátrafelé úgy, hogy a nő a kocsija alatt volt.


Terepjárós ütött el egy nőt tolatás közben Tégláson, a megdöbbentő balesetről videó is készült, ezt a pénteki Tények mutatta be. Az eset a hírműsorban elhangzottak szerint csütörtök délután történt.

A felvételen jól látszik, ahogy a terepjáró hosszasan tolat, miközben mögötte a nő éppen átkel az úttesten. A gyalogos az ütközést követően a jármű alá került, ám az autós nem állt meg, hátramenetben bekanyarodott egy közeli úttorkolatba.

Egy odarohanó férfi a jelek szerint megpróbált szólni neki, hogy mi történt, a sofőr ekkor megállt, majd néhány centit előremenetben is megtett úgy, hogy az elgázolt nő még mindig ott volt a kocsi alatt.



Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a Tényeknek elmondta, a középkorú nő könnyebb fej- és végtagsérüléseket szenvedett, rögzítés és fájdalomcsillapítás után stabil állapotban vitték baleseti osztályra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések