A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szélvédőnek csapódott Szárligetnél egy féléves kislány, azonnal meghalt


Az édesanyja ölében utazott, egyikük sem volt bekötve.


Brutális baleset történt hétfő este Komárom-Esztergom vármegyében, ahol két kocsi ütközött össze – írja cikkében a Ripost. Az elsődleges adatok alapján az egyik sofőr azért húzódott le Szárligetnél a kanyarodó sávba, hogy elengedje a szirénázó mentőautót, ott pedig nekik csapódott egy másik autós, aki későn vette őket észre.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy mindkét kocsiban kinyíltak a légzsákok, sőt a lehúzódó kocsiban egy féléves kislány a szélvédőnek csapódott, miután ő az anyja ölében ült az anyósülésen, és nem voltak bekötve.

A csecsemő az újraélesztési kísérlet ellenére szörnyethalt.Több mentőegységet, köztük gyermekmentőt is riasztottunk a helyszínre. A csecsemő életét sajnos hosszú újraélesztési kísérlettel sem lehetett megmenteni. Egy férfi feji, illetve végtag-, egy nő pedig feji és nyaki sérüléseket szenvedett, őket helyszíni ellátás után kórházba vittük

– nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A sérült nő, aki elvesztette kislányát, nemrég költözött Csépre. A faluban élőket sokkolták a történtek.

Ez nagy tragédia. Amikor a gyereket éri baleset, az tragédia

– közölte egy ott élő idős asszony.

A rendőrség még vizsgálja, hogy melyik sofőr volt a hibás, azt viszont kiemelik:

Csecsemőt semmilyen körülmények között sem szabad ölben szállítani!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések