A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy gávavencsellői és egy leveleki férfit vettek őrizetbe, Nyírbátorban körözöttet fogtak


Az elmúlt 24 órában történt.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2024. január 17-én Gávavencsellőn ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 28 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2024. január 17-én Leveleken ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy az gépkocsit vezető 42 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a járművezetővel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

Nyírbátorban fogtak el egy körözés alatt álló kántorjánosi lakost - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság azért rendelt el körözést, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a 27 éves férfit előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések