A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erkélyről lógó drótüveg, fűzfa ágai közé szorult macska


Katasztrófavédelmi összefoglaló.


Veszélyeztette a gyalogosokat és a gépjárműforgalmat egy kilencedik emeleti lakás erkélyéről lógó drótüveg Nyíregyházán, a Fazekas János tér egyik tízemeletes panelépületénél. A város hivatásos tűzoltói távolították el az üveget. Személyi sérülés, anyagi kár nem keletkezett.

Lesodródott a 4115-ös útról, árokba borult egy személygépkocsi Vásárosnaménynál. A helyi önkormányzati tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították az autót.

Árokba hajtott, felborult egy személygépkocsi a 3631-es út 13-as kilométerszelvényénél. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy csengeri, négy lakásos társasház egyik, emeleti lakásában. A helyi önkormányzati tűzoltók mérései a lépcsőházban, valamint a két emeleti lakásban is kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A két emeleti lakást hárman hagyták el, a két földszinti lakásban nem tartózkodott senki. A gázszolgáltató szakembere az emeleti lakásokban üzemelő zárt égésterű gázkazánokat kizárta a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, az ingatlanok fűtése klímával megoldott. A lakók visszatérhettek otthonaikba. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Fűzfa ágai közé szorult egy macska tegnap kora este Kisvárdán, a Temesvári utcában. Az állat egyedül nem tudott kiszabadulni. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével megközelítették az ágak közé szorult macskát, majd kiszabadították. Az állat nem sérült meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések