A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rejtélyes gyilkosság Nyíregyházán: lakásán ölték meg a 39 éves nőt


Szombat hajnali egykor érkezett egy telefonhívás a rendőrségre, miszerint egy középkorú nő holtan fekszik egy Nyíregyháza Guszev-lakótelepi házban. 

Mint kiderült, a nőt olyan súlyosan megverték, hogy belehalt a sérüléseibe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy, a nyíregyházi Huszár-telepen történt bűncselekménnyel összefüggésben. A feltételezett elkövetőt elfogták és őrizetbe vették.

Az áldozat egy 39 éves hölgy, aki az élettársával lakott az egyik lakásban – a szomszédok úgy tudják, hogy a férfi a feltételezett elkövető.

Szombaton hajnalban, három óra körül négy rendőrautó érkezett a telepre. A helyszínelők kora délután távoztak, egy rendőrautó azonban ott maradt járőrözni. 

A szomszédokat nagyon megrázta az eset. Állításuk szerint az asszony az ötven év körüli párjával élt együtt, s közösen nevelték a férfi korábbi házasságából született gyerekeit, és az unokáit.

Az egyik gyerek jelentette be a gyilkosságot hajnali egy és két óra körül. A lakók azt mondták, ők semmit sem hallottak, de hozzátették: pár napja már sem a nőt, sem a férfit nem látták.

Egy másik szomszéd korábban gyakran látta a párt kézen fogva sétálni, mint mondta, fel sem merült benne, hogy bármilyen gond lehet közöttük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések