A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros Sanyika egy terrortámadásért hálálkodó lengyellel vigyorgott a davosi Világgazdasági Fórumon


A megbeszélésen a világ vezető politikusai gyűltek össze a héten, ahol képviseltette magát a Soros-hálózat színe-java is.  

Alex Soroson kívül olyan nagyágyúk vettek részt a davosi Világgazdasági Fórumon (WEF), mint például Radek Sikorski, az újdonsült Tusk-kormány külügyminisztere, Anne Applebaum férje. Mark Leonard, a Soros György által alapított Külkapcsolatok Európai Tanácsának (ECFR) igazgatója, Timothy Snydera, a Korányi Dávid-féle Action for Democracy tanácsadó testületének tagja – írja a Tűzfalcsoport.


Soros György fia az Instagram-oldalán tett közzé fotókat a davosi találkozóról, több vezető politikussal is fotózkodott. Így például Radek Sikorski, újdonsült lengyel külügyminiszter mellett mosolygott elégedetten, ahol a Soros-hálózat hathatós közbenjárásának köszönhetően sikerült a jobboldali kormányt leváltani.


Sikorski a Tusk-kormány újdonsült külügyminisztere, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az Északi Áramlat 2 felrobbantását megköszönte az Amerikai Egyesült Államoknak a cselekményt.

Utóbb törölte a bejegyzését, de arról is értekezett, hogy szerinte Lengyelország csak jól járt a terrorcselekménnyel. Sikorski többek közt tagja a Soros György által alapított Külkapcsolatok Európai Tanácsa (European Council of Foreign Relation) nevű szervezetnek.

A Tűzfalcsoport egyúttal kiemelte, Sikorski felesége Anne Applebaum amerikai történész, aki az Action for Democracy tanácsadó testületének tagja volt, és az Orbán-kormány kérlelhetetlen kritikusa.

Alex Soros Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel is találkozott Davosban, közös fotó is készült róluk.



Dmitro Kuleba amellett, hogy az Orbán-kormány folytonos bírálója a megválasztása óta, szintén szoros kapcsolatot ápol a Soros-birodalommal. 2021. október 21–22-én a környező országok civiljei éppen Kijevben tartották a kétnapos rendezvényüket, amelynek résztvevőit Kuleba is üdvözölte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések