A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felszámolták a drogterjesztők balatoni hálózatát a rendőrök


Dél-balatoni drogterjesztőkre csaptak le a rendőrök, egy összehangolt akcióval kiterjedt hálózatot sikerült felszámolniuk.


A fonyódi rendőrkapitányság rendőrei több somogyi településen tartottak házkutatásokat, és nem távoztak üres kézzel. 

Miután átvizsgáltak több ingatlant, közel fél kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, kábítószer előállításához és fogyasztásához szükséges eszközöket, és mobiltelefonokat találtak és foglaltak le bizonyítékként. 

Az egyenruhások az akció idején hat embert fogtak el és állítottak elő a fonyódi rendőrkapitányságra. Voltak közöttük fogyasztók és kábítószer-terjesztők egyaránt. 

A nyomozók négy karádi, valamint gamási férfit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak, ők, mint fogyasztók szabadlábon védekezhetnek. 

A dílerek csuklóján viszont csattant a bilincs, őket őrizetbe vették: egy 30 éves gamási nőt, és egy 37 éves gamási férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki, és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések