A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy házat is kifosztottak egy délután alatt a huligánok, kiemelkedő teljesítményükről most a bíroságon adnak számot


A Marcali Járási Ügyészség vagyon elleni bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot három férfival szemben, akik a lakóhelyük közelében lévő házakat törtek fel, vagy megkíséreltek feltörni.


2023 januárjában befeszítették egy porta garázsának oldalát, majd az ott parkoló autó katalizátorát és akkumulátorát, valamint két fűnyírót loptak el összesen 65 ezer forint értékben. 2023 májusában négy ingatlanba törtek be a közelben, míg két házba nem sikerült bejutniuk. 

A fiatalok a bűncselekmények közül négyet egyetlen délután alatt követtek el, amikor az egymáshoz közeli, nem lakott, külföldi tulajdonban lévő házakat keresték fel, azonban azzal nem számoltak, hogy az utolsó portánál a működésben lévő kamera riasztotta a tulajdonost. 

A házakból általában könnyen értékesíthető szerszámgépeket loptak el, legnagyobb fogásuk 400 ezer forintot ért. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy ítéljék börtönbüntetésre és tiltsák el a közügyektől a vádlottakat, illetve egyiküket közérdekű munkával büntessék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések