A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

René Springer (AfD): A migrációs politika pusztító, veszteséges üzlet


Bernd Raffelhüschen professzor tanulmánya szerint a bevándorlás 5,8 milliárd euróba kerül a német gazdaságnak, és nem képes megoldani az ország demográfiai és gazdasági problémáit. A bevándorlás nélkül az adó- és társadalombiztosítási rendszer pénzügyi hiánya 19,2 milliárd euró helyett 13,4 milliárd euró lenne. 


Az AfD parlamenti frakciójának munka- és szociálpolitikai szóvivője, René Springer kifejtette: 

"Ezzel a tanulmányunkkal újabb empirikus bizonyítékkal rendelkezünk az AfD-frakcióval összhangban álló politika szükségességéről. Az eddig megvalósított migrációs politika nemcsak Németország elszegényedéséhez, hanem a belső biztonság elvesztéséhez is vezet. Az értelmes szociális és családpolitikák évtizedekig tartó elhanyagolása, miközben fenntartották a szabályozatlanul nyitott határokat, kellemetlen helyzetbe hozta az országot. 

A bevett politikusok által folyamatosan ismételgetett migrációs megoldási formula tehát egyértelműen megdőlt. A szakképzett munkaerő nem tudja és nem is fogja a jövőben betölteni a hiányokat. Azok, akik továbbra is a bevándorlást propagálják, mint minden problémánk megoldását, jobb belátásuk ellenére teszik ezt. Ezért mentalitásváltásra van szükségünk. 

Amire most szükségünk van, az egy okos visszavándorlás és egy alternatívaorientált gazdaságpolitika.

Az AfD parlamenti frakciójaként ezért már korán kiálltunk a gazdaság digitalizációja és technikai átalakítása mellett, például a "Technizáció helyett bevándorlás - a jövő munkaerőpiacáért" című indítványunkkal, hogy a kornak megfelelő, fenntartható munkaerőpiacot biztosítsuk. Csak így tudjuk kivezetni ezt az országot a nyomorból."

Springer bejegyzése az X-en:

A külföldieket hazájukba fogjuk küldeni. Több milliónyit.

Ez nem egy titkosterv. Ez egy ígéret.

A nagyobb biztonságért. Több igazságosságért. Az identitásunk megőrzéséért. Németországért.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések