A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyilvánosságra kerültek Katalin hercegné és Vilmos herceg 2024-es tervei


Különleges utazásra készülnek


2023 sok szempontból különleges volt a brit királyi család életében. Megtartották III. Károly király koronázását, és több új projektet is elkezdtek. Katalin hercegné és Vilmos herceg jövőre folytatják, és nagy valószínűséggel el is utaznak – írja az elle.hu.

Idén nem tett hivatalos hercegi látogatást a walesi herceg és a felesége külföldön, csupán pár alkalommal utaztak el. Hercegnéi minőségében Katalin nem is hagyta el az országot, csupán Vilmos herceg utazott egyedül. Az Earthshot-gálán is egyedül vett részt Vilmos herceg, mivel Katalin György herceggel készült a vizsgáira. Persze érthető a hercegné döntése, hiszen György herceg hamarosan egy másik iskolában folytatja a tanulmányait.

2024-ben azonban ismét utazhat a hercegi pár, az információk szerint az egyik úti cél Róma lesz. Emellett több nemzetközi utazásra is sor kerülhet. A hercegi pár a kampányok kapcsán több nyilvános eseményen is meg fog jelenni. Tavaly kezdődött el a Shaping Us, ami Katalin hercegné projektje, emellett ott van Vilmos herceg Homewards nevű kezdeményezése.

Katalin hercegné a Shaping Us nevű kampányával a gyerekek korai éveinek a fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Vilmos herceg a projektjével a hajléktalanokat szeretné megsegíteni. Mindkét kampány kiemelten fontos a hercegi párnak, ezért 2024-ben még nagyobb szerepet kapnak. A szakértők szerint ezért gyakrabban vesznek majd részt egyedül a hivatalos látogatásokon.

Természetesen a közös programok sem maradnak el, szinte biztosan megjelennek majd Birminghamben a Mentális Egészség Világnapja alkalmából, illetve többször is látogatást tesznek majd Walesben. A hivatalos programok mellett, lesz egy családi esemény is, György herceg keresztapjának, Westminster hercegének az esküvője. Ezen biztosan ott lesznek!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések