A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nógrádi előadóművészek vendégeskedtek Fábry Sándor műsorában


A salgótarjáni születésű Alapi István által alapított – és soraiban több megyei kötődésű zenészt is felvonultató – Alapi Power Band volt a vendége a napokban az ország egyik legnépszerűbb showműsorának.


Alapi István 1987-ben gitárosként csatlakozott az Edda Művekhez, majd közel tíz évvel ezelőtt alapított meg saját formációját. Az Alapi Power Band zenészei kezdetben kedvenc dalaikat játszották együtt, de persze készültek saját szerzemények is.

Tavaly jelent meg első nagylemezük – amely stílusosan a No. 1. nevet kapta – ezzel egy időben debütált első klippjük is, és nem sokkal később egy remek hangulatú salgótarjáni klubkoncerten mutattak be elsőként szerzeményeiket a nagyközönségnek.

Az immár hat főből álló csapat életében nincs megállás. Koncertek, rádiós és tévés szereplések színesítik a zenészek életét, s most a Pompor „Samu” László és Frics Balázs nevével is fémjelzett alakulat az ország egyik legnézettebb műsorában is bemutatkozhatott.

A beszélgetéssel egybekötött minikoncert jól sikerült, a fotók tanulsága szerint a zenekar vezetője még a showman székét is elfoglalta pár perc erejéig. A műsor teljes terjedelmében hamarosan látható lesz a Duna TV műsorán.

FÁBRY SHOW FELVÉTELEN! FÁBRY SHOW FELVÉTELÉN!! Az adásra még várni kell, de addig is GYERTEK 01.27-én A LEMEZBEMUTATÓ KONCERTÜNKRE!! JEGYEK!!! https://tixa.hu/alapipowerband_0127_analog?

Posted by Alapi Power Band on Tuesday, January 16, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések