A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lezárt akta: hárman életüket vesztették Gyarmat és Őrhalom között


A rendőrök befejezték annak a közlekedési balesetnek a vizsgálatát, amelynek következtében hárman életüket vesztették.


A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 51 éves járművezetővel szemben – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a szuhai férfi tavaly június 18-án, a délutáni órákban a 22-es számú főúton közlekedett személyautóval Balassagyarmat irányából Őrhalom felé, egy egyenes útszakaszon. Az előtte haladó kocsi előzése közben érintőlegesen összeütközött egy szemből érkező járművel, amelyet egy 31 éves rimóci férfi vezetett. Ennek következtében a vétlen gépkocsi irányíthatatlanul keresztben sodródva a bal oldali sávban nekiütközött egy szemből érkező személyautónak, amit egy 66 éves patvarci lakos vezetett.

Mint megtudtuk: a 66 éves sofőr kórházba szállítást követően még két utasa a helyszínen életét vesztette. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések