A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fahasogatás közben fosztotta ki a mátraverebélyi szépkorút


A 19 éves férfi segítséget színlelt, majd kifosztotta idős áldozatát.

 
A Nógrád-Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte: egy Mátraverebélyen élő idős embernél december közepén jelent meg egy helybeli, 19 éves férfi azzal, hogy pár ezer forintért tüzelőnek való tőkét visz neki. "A szépkorú elfogadta a felajánlást, majd az elkövető által odavitt tűzifát kifizette. A férfi a fa árának átvételekor észrevette az idős ember zsebében lévő nagy összegű pénzt, így felajánlotta, hogy a fát össze is hasogatja" – írták.

Hozzátették: "Az időskorú örömmel vette a fiatalember segítségét, azt azonban nem is sejtette, hogy az alkalmi munkaerőt nem a jó szándék hajtja. A fa hasogatása során ugyanis a 19 éves fiatal az idős koránál fogva nehezen mozgó sértett zsebéből kivette a 140 ezer forintot, majd azt eltette, és elment."

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói a 19 éves mátraverebélyi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették. Tekintettel arra, hogy a rendőrök a férfi ellen számos vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytatnak eljárást a nyomozók kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések