A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller: ha külön indulunk, el fogunk veszíteni pozíciókat


Semmilyen olyan kimutatást, közvéleménykutatást, hatástanulmányt nem olvastam, amely arról szólna, hogy akkor járnak jól az ellenzéki pártok, ha külön indulnak. Akkor van igazi esélye az ellenzéknek megtartani a településeket, a kerületeket, ha közös logó alatt indulnak – mondta a KlikkTV Mélyvíz című műsorában a hungarofób Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere.

Szerinte a választási törvények megváltoztatása miatt is össze kell fogni, hogy lehessen a közgyűlésben is többség.

„Ha külön indulunk, az azt fogja eredményezni, hogy el fogunk veszteni pozíciókat. Nem egyszerűen hatalomtechnikai okokból kell megszerezni a településeket, hanem mert a települések azok a helyek, ahol meg tudjuk mutatni, mit jelent az ellenzéki kormányzás.”
A gyurcsányista politikus rámutatott, az ellenzéki választók pontosan tudjak, hogy kitalációk főváros és a főpolgármester ellen induló "gyűlöletcunami", amit Karácsony Gergely is előre jelzett. „Nyugodtan ki lehetne vizsgálni mindet, mert ezek az ügyek tiszták, a jobboldali sajtó keveri ezt, miközben a Nemzeti Konzultációra 20 milliárdot költött a kormány, de az elkötelezett ellenzéki szavazókat ezek a történetek inkább megerősítik, minthogy elgyengítik.”

Niedermüller Péter beszélt arról, hogy a kerületben a helyi Momentummal problémamentes az együttműködésük, nem csapódik le semmi abból, hogy a DK-val szemben határozta meg önmagát. „Nem látok olyan akadályt, ami miatt ezt ne tudnánk folytatni a következő periódusban is.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések