A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nekimentek az ukrán teniszezőnek, mert kezet fogott orosz ellenfelével az Australian Openen


Az ukrán versenyző apja magyarázkodni kényszerült, mert az ukrán sportminiszter vizsgálatot rendelt el.


A globalista sajtóban, a baloldali és liberális politikai berkekben és a sportéletben sokan felháborodtak azon, hogy Elizaveta Kotliar, a 16 éves ukrán teniszező kezet fogott orosz ellenfelével, Vlada Minchovával, miután 6:2, 6:4-re kikapott az Australian Open juniortorna első fordulójában.

Matvij Bidnyi ukrán sportminiszter vizsgálatot jelentett be és kijelentette: „Tanulmányozzuk a cselekmény okait. Annak érdekében, hogy döntéseink kiegyensúlyozottak legyenek, meghallgatjuk Elizavetát és szüleit.”

A teniszező édesapja, Konstantin a közösségi médiában így reagált: „Nem kifogásokat akarok keresni, hanem elmagyarázni: Lisa még csak 16 éves, és még nincs tapasztalata. Sajnos nem tudott uralkodni az érzelmein, és a kézfogás egy automatikus, berögzült gesztus volt, és nem gondolt arra, hogy riválisa a hazánkat megtámadó ország sportolója. Soha nem fog ilyen előfordulni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések