A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Ő Virág harmadszor is visszatérne a TV2 társkereső realityjébe


Ezúttal ő szeretné hordani a nadrágot. 

A Jákob Zoltán kegyeiért folyó küzdelmet ugyan elvesztette a Nagy Ő című realityben Péntek-Gyulai Virág, de arról nem mondott le, hogy megtalálja az igaz szerelmet. A fiatal lány később ki is jelentette, szerinte a milliárdos rossz döntést hozott, amikor még a finálé előtt hazaküldte őt. Most a Ripostnak arról mesélt, hogy szerepet cserélne Jákobbal, és kipróbálná, hogy érte versengjenek a jelöltek a TV2 társkereső show-jában. Péntek-Gyulai ugyanis egyre biztosabb abban, hogy neki kellene lennie a következő Nagy Ő-nek. Bár ezen megjegyzését eleinte csak viccnek szánta, de a műsor óta megbizonyosodott róla, hogy ez lehet az egyetlen járható út számára.

Egyszerűen nincs ember, aki megdobogtatná a szívem, vagyis továbbra is szingli vagyok, és ha így haladunk tovább, ez jó darabig így is marad. Jó lenne, ha rám találna egy férfi, akinek van humora, stílusa és esze is, de egyelőre maximum egyet-egyet találtam meg pasikban ezekből a tulajdonságokból. Ja és az is fontos, hogy ne legyen sóher, mert az kiborít

– kezdte a lapnak Virág, aki olyan férfit szeretne maga mellé, akit bekötött szemmel is követhet bárhová, mert vakon megbízhatna benne.

Igazi puhap*cs pasik vannak… Ugyanakkor ebben talán mi, nők is ludasak vagyunk egy kicsit. Az urak ugyanis elkényelmesedtek, hiszen már jó régóta nem kell tenniük szinte semmit ahhoz, hogy találjanak maguknak valakit, akivel elszórakozhatnak egy darabig. Jobbra néznek, ott egy csaj, balra néznek, ott egy másik, akik örömmel harcolnának érte. Nos, én megfogadtam, hogy soha többé nem küzdök senkiért

– jelentette ki a korábbi szereplő, aki azt üzente a kezére pályázó pasiknak, hogy hatalmasat tévednek, ha azt hiszik, szavakkal és üres ígéretekkel manipulálhatják őt.

„Szedjétek össze magatokat, és legyetek végre a teremtés koronái! Lépjetek elő anyuci szoknyája mögül, és mutassatok végre valamit, amitől egy mai nő elolvadhat! Ha pedig nem megy, ne erőltessétek!” – zárta gondolatait a fitneszmodell.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések