A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mintavárosnak nevezte Lázár János Debrecent – videóval


A miniszter szerint a város bebizonyította, hogy folyamatosan képes gyarapodni.


Debrecen erejéről és elért eredményeiről tett közzé bejegyzést vasárnap Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-oldalán.

Mint írja, a szuverenitáspárti kormánynak támogatnia kell a fejlődésre törekvő helyi közösségeket. Megjegyzi, Debrecen egy ilyen város, hiszen számtalanszor bebizonyította, hogy képes az adottságaiból tőkét kovácsolni és egy folyamatosan gyarapodó mintavárossá válni.

A miniszter egy rövid videót is megosztott az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából megtartott január 9-ei emlékülésről, melyen a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában tartott beszédet:

Ezért támogatjuk Debrecen minden törekvését arra, hogy fejlődjön és gyarapodjon, hogy mintaváros legyen, hogy meg tudjuk mutatni a világnak: léteznek olyan közepes nagyvárosok, ahol a függetlenségi értékrend jegyében is lehet jólétet, gyarapodást és gazdagodást biztosítani

– hangzott el a cívisvárosra vonatkozó részben.

Debrecen, a mintaváros. A szuverenitáspárti kormánynak támogatnia kell a fejlődésre törekvő helyi közösségeket. Debrecen egy ilyen város, hiszen számtalanszor bebizonyította, hogy képes az adottságaiból tőkét kovácsolni és egy folyamatosan gyarapodó mintavárossá válni.

Posted by Lázár János on Sunday, January 14, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések