A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marsi Anikó reagált a várandósságáról terjedő pletykákra


Tiszta vizet öntött a pohárba. 

Marsi Anikó tegnap a közösségi oldalán reagált arra a Redditről indult szóbeszédre, miszerint várandós lenne. Mint kiderült, valójában szó sincs arról, hogy gyereket várna, erre a következtetésre feltehetően úgy juthattak a tévénézők, hogy a Tények Plusz legutóbbi adásában jobban feszült rajta ruha, mint az általában lenni szokott. A TV2-s műsorvezető hozzátette: már dolgozik az ügyön, hogy ledolgozza a pluszkilókat, ugyanakkor mellékelt egy cikket is, amiben azt írják, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal mutatja többnek a képernyőn szereplőket.

Ma viszont a Mokka vendégeként kezdte a reggelt Marsi, ahol úgy indította a mondandóját, hogy nem volt egyszerű ezúttal kiválasztania, milyen ruhában is érkezzen a stúdióba. A tévés bevallotta, igyekszik kellő humorral kezelni a helyzetet, és erre kérte a kollégáit is.

Én nem vagyok egy humoros alkat, bár nagyon jó közönség vagyok, remekül tudok szórakozni a jó vicceken. Ezen azért nem szórakoztam annyira jól, mert nyilván mindenkinek az fáj, amiben van egy kis igazság. Ebben nem az a kis igazság, hogy félig terhes vagyok, hanem az, hogy nem vagyok egy nádszálkisasszony, soha nem is voltam. Tényleg az összes pluszzsír meg minden ide, a hasamra meg a hátamra jön

– ecsetelte Marsi, akinek szavaira a műsorvezetőtársa elmondta, úgy érzi, a kommentelők túlléptek egy határt azzal, hogy azt hiszik, bárkinek bármit mondhatnak.

„Ezt el is felejtettem a történetből, ezt a terhesség dolgot, mert le vagyok ragadva annál, hogy kövér vagyok. És pont. Vagy le vagyok ragadva annál, hogy jönnek azok, hogy milyen előnytelen ruhákat adnak rám. Ez nem igaz” – vette védelmébe a stylistokat. Úgy gondolja, bárkivel előfordulhat, hogy előnytelen szögből veszi őt a kamera, ezért semmiképpen sem okolható az, hogyan öltöztetik fel a szakemberek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések