A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már a töltött káposztát és a kocsonyát is lopják Romániában

Mi az, hogy bicikli vagy tyúk, most már a töltött káposzta sincs biztonságban Romániában.

Szombat este ezt egy Mehedinti megyei nő is megtanulta, aki a sajtóbeszámolók alapján kitetette a frissen főtt töltött káposztáját és a kocsonyáját az ablakba hűlni, egy arra járó férfi pedig megkívánta és elvitte. A földszinti lakásban élő nő szerint nem ez az első alkalom, hogy lopnak tőle, korábban a száradni kitett ruháit is vitték már el. Az esetet rögzítette az épület térfigyelő kamerája.

A felvételen látható, ahogy a férfi felhúzza a kabátját a fejére, hogy nehezebben legyen azonosítható, majd leemeli a tárolóba kitett töltött káposztákat és a kocsonyákat, a száradni kitett ruhák most megúszták.

Az ügyben feljelentést tettek a rendőrségen, és most a térfigyelő kamerák által rögzített felvételek alapján azonosítják a férfit - írja a Transtelex.


🔵 A furat oalele cu sarmale și piftii, dar și haine. Furtul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Incidentul s-a petrecut la un apartament situat la parter, din zona blocurilor de lângă Spitalul Județean, acolo unde se pare că o persoană ar fi sustras mai multe bunuri, în repetate rânduri: de la haine, până la mâncare. Ultima dată, persoana în cauza este surprinsă cum sustrage mai multe articole de îmbrăcăminte, dar și caserole cu piftii și sarmale. Proprietara se află la muncă în străinătate, acasă fiind mama acesteia. Femeia a depus plângere la poliție.

Posted by Actual Mehedinți on Sunday, January 14, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések