A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Láng Annamária: „Nagyon szerettem volna leváltani a Fideszt, nem szerettem volna annál jobban semmit"


Láng Annamária színész volt a szélsőliberális Veiszer Alinda beszélgetős műsorának vendége, amit a neten pénzért nézhetnek meg a libsik.

Láng ötödik éve a bécsi Burgtheater színésznője - írja a hungarofób telex.

Hangsúlyozza, hiányzik is az életéből az itteni problémákról való beszélgetés, hiszen a Burgtheaterben külföldi rendezők fordulnak meg, akik a világ problémáit hozzák be, amiknek a feldolgozásában ő is ugyanolyan mértékben részt tud ugyan venni, mint a többi osztrák kollégája, ez mégsem a saját hazája problémáinak a feldolgozása.

Láng úgy látja, hogy az elmúlt időszak magyarországi közéleti történései nyomán az osztrákok szánalommal néznek a magyarokra, és "nagyon-nagyon sokszor fejezik ki részvétüket".

„Nagyon szerettem volna leváltani a Fideszt. Nem szerettem volna annál jobban semmit. Ezt az arcátlan bűnözést nem lehet elviselni. Nagy csalódással járt, hogy nem sikerült.” - picsogta.

Attól nem fél, hogy bezárja magát ezekkel a határozott kijelentéseivel, mert ő nem tud mást mondani, mint amit gondol. A hazátlanság aktuális kifejezés az életében, ebben a mostani hazában, ami itthon körvonalazódott, nem tud otthon lenni, tehát számára nincs – mondja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések