A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A vonatsíneken verte a fas*át az afgán migráns, megbénította a vasúti közlekedést


Letartóztattak egy afgán migránst, aki a németországi Kassel városa térségében a vasúti síneken fekve végzett önkielégítést, ami miatt le kellett állítani a vasúti közlekedést a régióban – számolt be az esetről a Bild című német lap.


Az afgán bevándorló miatt 13 vonat késett, mire a rendőrség megérkezett és letartóztatta a férfit. Az incidens során senki sem sérült meg.

Az elkövető ellen vádat emeltek a közüzemű üzem megzavarása miatt.

Néhány nappal az eset után, Magdeburgban január 18-án három marokkói migráns ténfergett egy parkoló tehervonat mellett Wolmirstedt város közelében. Egy mozdonyvezető észrevette a férfiakat, és megállította a vonatot. A 26, 30 és 32 éves gyanúsítottakat felszólította, hogy hagyják el a területet, mivel a vasúti átjárónál életveszélyben vannak.
 
Válaszul a migránsok szidalmazni kezdték a mozdonyvezetőt, és kövekkel dobálták a vonatot. A csoport egyik tagja leengedte a nadrágját, és megmutatta a hátsóját a mozdonyvezetőnek – írta szintén a Bild. A fennakadás miatt fél órára leállt a vonatforgalom a térségben.

A három férfit egy Zielitz melletti vágányon tartóztatták le, és tulajdon elleni szabálysértéssel, hivatalos személy elleni erőszakkal, birtokháborítással és több vasúti előírás megsértésével vádolták őket. Mindannyian ittasak voltak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések