A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edina a születésnapos G.w.M-nek: Tudom, együtt bármire képesek vagyunk


Nehéz időszakon van túl a szerelmespár.


Varga Márk, művésznevén G.w.M január 8-án ünnepelte, hogy betöltötte 27. életévét. A rappernek nem sikerült zökkenőmentesre a tavaly év vége, szeptemberben ugyanis kórházba került, ahol sokáig gyógykezelés alatt állt, így a fellépéseit háttérbe kellett szorítania. Később aztán kiderült, hogy a rapper bal oldali egyensúlyközpontja állt le teljesen – aminek következtében hányingerrel, levertséggel, egyensúlyzavarral és szédüléssel küzdött –, így nem koncertezhet. A hosszas kényszerpihenője után viszont elárulta, arra készül, hogy mihamarabb visszatérhessen a színpadra.

Most születésnapja alkalmából felesége, Kulcsár Edina is felköszöntötte a rappert közösségi oldalán.

Még nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok, szerelmem! Leírhatatlan, amit érzek irántad. Számomra tökéletes vagy, és hálás vagyok, hogy vagy nekem! Azt kívánom, hogy minden vágyad és álmod teljesüljön, mert ha valaki, akkor te megérdemled! Én mindig melletted leszek

– kezdi posztjában az egykori szépségkirálynő, aki hozzáteszi: büszke a kapcsolatukra, hiszen számtalan megpróbáltatást kiálltak már.

Tudom, hogy együtt bármire képesek vagyunk, mert a mi szerelmünk nem mindennapi. Köszönöm, hogy általad megtapasztalhattam azt a szeretetet, amiben nap mint nap részem lehet. Azt kívánom, hogy örökké legyél egészséges és boldog! Még egyszer nagyon boldog születésnapot!

– fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések