A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsikulcs miatt lövöldözött egy férfi Újbudán (Videó)

Egy kocsikulcs miatt veszett össze két társaság Újbudán a Bíró László József körúton, a társaság egyik tagja egy ponton lövöldözni kezdett, számolt be róla a Tények.

A négy férfi két luxusautóval érkezett a Budaparkba. Miután kiszálltak az autókból az egyik férfi hangosan felszólította a vele szembenállókat, hogy adják neki a kulcsot, majd ordibálni és verekedni kezdtek. A kulcs viszont nem került elő, majd egyikük elővett egy fegyvert, amivel a levegőbe lőtt.

A többiek ekkor győzködni kezdték, hogy hagyja abba, és tegye le a fegyvert.

A jeleneteket a Budapark társasház egyik lakója az ablakából felvette telefonjával. Egy ott élő külföldi a Tényeknek azt mondta, a veszekedés után a társaság elmenekült, és öt perccel később tíz rendőrautó érkezett. A hatóságok egy gumilövedékes fegyverből származó gumilövedéket találtak a helyszínen.

Az egyik 28 éves férfit autós üldözés után fogták el a rendőrök a Lurdy Háznál, 25 éves társát pedig körözik. Az elfogott férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki. A férfit nyomozók őrizetbe vették, a társaság többi tagjának beazonosítása még folyamatban van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések