A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csintalan Sándor szerint a NER azzal bünteti, hogy a lakhelye melletti trafikban direkt nem árulnak olyan cigarettát, amilyet ő szív

Csintalan Sándor, Konok Péter, Balogh Gábor és Dévényi István beszélgetett Pörzse Sándor műsorvezetése mellett a legújabb Kötöttfogásban.

A nemrég az MSZP-be belépett Csintalan a műsor egy pontján egy kifejezetten érdekes történetet osztott meg. Az újságíró azt állította, hogy

ahol ő lakik, ott van a környéken egy trafik, ahol azért nem lehet egy bizonyos fajta cigarettát venni, mert ő azt veszi. 

Csintalan szerint megmondták azt, hogy azt a fajta cigarettát, amit ő szív, azt oda nem lehet vinni. Ezt követően elmondta, hogy a mostani politikai elitet alkotó emberek, honnan tanulták ezt a fajta elnyomást, viselkedéskultúrát, habzsolást, dőzsölést, kivagyiságot.

Erre Dévényi István félbeszakította Csintalant és megjegyezte, hogy szerinte azt nagyon egyszerű megtanulni, ugyanis „ha hajbókol a nép, és dől a lé, akkor a hatalom megvan”. Csintalan erre úgy reagált, hogy ezek mind a tehénszar mellől jöttek, ahonnan ő is, és ő nem ezt tanulta a nagyszüleitől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések