A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Június végén a Scorpions újra Budapesten koncertezik


Június végén ejtik útba jubileumi turnéjuk során Magyarországot.


Jubileumot ünnepel a Scorpions, a Love at First Sting című albumuk megjelenésének negyvenedik évfordulóján turnéra indulnak, és Magyarországra is eljutnak: 2024. június 29-én lépnek fel a Budapest Arénában.

A szervezők közleménye szerint a Scorpions vadonatúj exkluzív koncertet tervez, amely során előadják a lemez dalait a zenekar pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új shownkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek… Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!

– idézi a közlemény a frontembert, Klaus Meinét.

A budapesti koncertre január 11-én, csütörtökön 10 órától kaphatók a jegyek. A Scorpions Rock Zone rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára exkluzív elővásárlási lehetőség biztosított január 10-én, szerdán 10 órától.

A Scorpions Németország első számú formációja, és az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai rockzenekara. Több mint 120 millió lemezt adtak el, több mint ötezer koncertet játszottak, számtalan szakmai díjat nyertek, a zenekar tagjai pedig csillagot kaptak a hollywoodi Rock Hírességek sétányán.

A zenekar viszonylag gyakran jár erre, legutóbb 2022-ben léptek fel az Arénában, ahol Meinéék a 2021-ben elhunyt Kóbor Jánosnak ajánlottak egy dalt, aki évtizedek óta jóban volt a zenekar tagjaival.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések