A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lawrence furcsa kijelentést tett a házasságáról


Nem sok jót tudott mondani.


Jennifer Lawrence kimondja, amit gondol, az egyszer biztos. Így történt ez a napokban megrendezett Golden Globe-gálán is, ahol – ugyan csak tátogva, de – közölte, hogy ha nem kap díjat, fogja magát és hazamegy. Bár ezt végül nem tartotta be, azt sikerült elérnie, hogy róla beszéljenek.

A színésznő a neves eseményen, akit a legjobb vígjáték/musical női színésznő kategóriájában jelöltek a Barátnőt felveszünk című filmért, az E! News-nak arról is beszélt, milyen érzés volt számára házasságot kötni. Mint mondja, menyasszonynak lenni nem olyan, mint azt sokan gondolják.

Szörnyű volt menyasszonynak lenni! Olyan feszült voltam a nagy napon, hogy semmit nem tudtam élvezni. Az ember nem szórakozik jól. Folyamatosan csak azon járt az agyam, hogy a többiek vajon jól érzik-e magukat. Maga az élmény emiatt szörnyű volt. Sosem felejtem el – kiborított a gondolat, hogy a vendégek esetleg fáznak, és hogy minden barátom hazudik nekem. Hiába mondogatták, hogy minden rendben van, senki nem fázik. Anyám meg közben arról beszélt nekem, hogy »Meg lehet itt fagyni, a nagymamád majdnem meghalt!«

– fogalmazott Lawrence, aki 2019-ben kötötte össze életét Cooke Maroneyval, a New York-i Gladstone művészeti galéria vezetőjével.

Az éhezők viadala Katniss Everdeenje arról is beszélt, hogy Robert De Nirót végül nem akarta meghívni.

Még rosszabb lett minden, amikor Robert De Niro megjelent a próbavacsorán, de csak mászkált összevissza. Nem ismert senkit, ezért úgy döntöttem, nem akarom, hogy itt legyen, láttam rajta, hogy nem akarja ezt

– emlékezett vissza Lawrence, aki elmondása szerint udvariasan hazaküldte a színészt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések