A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Istenes Bence idén visszább vesz a tempóból: „Szeretnék kicsit még többet élni, nem hajtani a sikereket”


Nem bánja, ha emiatt kevesebb pénzt keres. 

Noha élvezte, hogy 2023-ban nagy volt a pörgés, 2024-ben már visszább venne a tempóból Istenes Bence. A műsorvezető erről egy Instagramra feltöltött évértékelő videóban vallott, melyben azt is elárulta, hogyaSztárboxcímű műsor miatt június óta egyáltalán nem volt szabadnapja, ami szerinte nem biztos, hogy megéri.

„Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni. (...)

Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni? Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát

– fejtette ki Istenes, aki különleges újévi szokásáról is beszélt. Mint mondta, párjával, Csobot Adéllal 12 vágyukat felírták cetlikre, ebből 11-et véletlenszerűen elégetnek, mert az univerzumra bízzák, hogy teljesítse. A maradék egy cetlin szereplő dologért ők a felelősek, hogy 2024-ben megvalósítsák.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések