A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismét Budapestre mozgósít a védtelen és ártatlan embereket összeverő terrorista Antifa

Ismét Budapesten kíván gyülekezni és átlag embereket akar terrorizálni február 10-én az antifasiszta csürhe. Mindenféle gyenge, és értelmetlen indokra hivatkozva gondolják úgy, hogy Magyarország kedvez a “fasizmusnak”, ezért valószínűleg idén is szeretnének elbánni néhány járókelővel hihetetlenül bátor módon.

A németországi antifákhoz köthető weboldalon felhívás jelent meg az idei Becsület Napjával kapcsolatban.

Ahogy a kommunisták fogalmaznak: “A 2023-as budapesti »Becsület Napja« körüli események során az antifasiszták tömeges elnyomásnak voltak kitéve. Azóta az ügyészség nyilvánosan keresi az aktivistákat. A német és magyar rendőrség a jobboldali konzervatív és fasiszta média narratíváit használja fel, és bűnszervezetnek tekinti az Antifa mozgalmat.” Pofa kell ahhoz, hogy így gondolják miközben egyértelműen feléjük billen a hatalom tolerancia mérlege.

Szerintük a fasiszták Európa-szerte továbbra is biztonságos és kapcsolatteremtő helyként használják Magyarországot.

Erre három példát hoznak fel az oldalukon.

1. “2023 májusában számos (szélső)jobboldali képviselő találkozott Budapesten a CPAC (Conservative Political Action Committee) konferencia keretében. A rendezvényt a Donald Trumphoz közel álló, azonos nevű amerikai egyesület és a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ szervezte. A konferencia a jobboldali konzervatívok és a nyíltan fasiszta emberek, egyesületek és pártok találkozóhelye (olyan “fasiszta” személyek voltak jelen, mint például Varga Judit – a szerk.).”

2. “Alig két nappal később a Budapesttől 80 kilométerre fekvő Csókakőn került sor az European Fight Night-ra. A küzdősport esemény Európa minden részéből vonzotta a neonácikat. Ezt többek között a falu polgármestere tette lehetővé, aki maga is a Fideszhez tartozik.”

3. “Ugyanebben az évben állami támogatást kapott a Hazajáró Honismereti és Túra Egylet egyesület, amely a német nácik és a magyar fasiszták kitörési kísérletének hivatalos túráját szervezi a Becsület napján. 70 millió forint – több mint 180 ezer eurónak megfelelő összeg – folyt be az államkasszából a szervezők zsebébe. Az, hogy a Fidesz neofasiszta rendezvényeket vagy ilyen rendezvényeket szervező szervezeteket támogat, nem újdonság. Ezeknek a nyíltan jobboldali kapcsolatoknak a kormányhoz fűződő folytonosságát sem Magyarországon, sem más EU-államokban nem cáfolják és nem is tagadják.”

Hiába sorakoztatnak fel ilyen gyenge okokat, senkinek nem átró rendezvényekről, miközben ők voltak azok, akik a múlt évben egyedül sétáló embereket vertek össze bármiféle valódi indok nélkül, gyakorlatilag azért, mert terepmintás nadrágban volt. Gyakorlatilag csak erőszakos, anarchista megmozdulásaik vannak.


Mint írják “jelentős sikereket értek el az eddigi ellenállás során Budapesten is”, így “a budapesti elvtársak 2024 februárjában szeretnék folytatni a korábbi évek sikeres mozgósításait.”

Állításuk szerint az antifasiszta tiltakozásokat “Németországban és Magyarországon is súlyosan kriminalizálják”, de ennek ellenére “nem ijednek meg az elnyomástól” és nem szeretnék “magukra hagyni a magyarországi antifasisztákat”, így idén is agyhalottakat toboroznak a hazai Becsület Napja idejére.

Nem elég súlyosan kriminalizálják őket tekintve, hogy gyakorlatilag bűnözők, és ártatlan embereken követnek el erőszakos cselekményeket, amik a terrorizmus határát is átlépik.

Ezzel párhuzamosan a hazai antifák is készülnek a februárra. Meglátjuk, meddig merészkednek majd a védteleneket összeverő internacionalista terroristák - írja a Szentkoronaradio.com.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések