A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hónapokon keresztül elszedte az uzsonnáját, verte és késsel fenyegette iskolatársát egy veszprémi fiatal


Felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy fiatalkorú fiú ellen – derül ki a Veszprém Vármegyei Főügyészség közleményéből.


Az akkor 16 éves fiú 2021 szeptemberétől kezdve egy veszprémi középiskolában rendszeresen szóban molesztálta az egyik iskolatársát, aki később a kollégiumi lakótársa is lett. A fiú először apróbb dolgokat, például teafiltereket, szendvicseket, üdítőket vett el tőle az engedélye nélkül, az iskolai szünetekben pedig fenyegetéssel is követelte, hogy adjon neki ennivalót.

Ha nem akart neki adni, akkor megverte, több alkalommal kerékpárlánccal és kábeldarabbal is megütötte.
2021 novemberének végén már odáig fajult a dolog, hogy a fiú az ennivaló megszerzése érdekében kirúgta az iskolatársa lábát és egy kést fogott a fiú torkához. Amikor az semmit nem tudott neki átadni, a támadó elengedte.
 
Az ügyészség az elkövetővel szemben javítóintézeti nevelés intézkedés alkalmazására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések