A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak egy nőt a kiégett etesi házban


A tűz oltása közben a tűzoltók egy embert találtak az etesi családi házban. Sérülései az élettel összeegyeztethetetlenek voltak, megmentésére nem volt esély.

Egy családi házban keletkezett tűz a településen kedden délután. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tűz során a tetőre is átterjedtek a lángok és a ház mind a négy helyisége égett.

A helyszínen úgy értesültünk, hogy a tűzeset során egy 60 év körüli nő elhunyt. Kapás Márton megerősítette információinkat, mint mondta, a tűz oltása közben kollégái találtak egy embert az élettel összeegyeztethetetlen állapotban. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem szakemberei tűzvizsgálati eljárás keretein belül vizsgálják. A szóvivő arra is kitért, hogy a ház másik lakója nem tartózkodott otthon, lakhatásáról ideiglenesen az önkormányzat gondoskodik, ugyanis az épület lakhatatlanná vált.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések