A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holland politikus: Diktatúrává vált az EU, amely Magyarországot fenyegeti Ukrajna miatt


Az EU, amely azzal fenyegeti Magyarországot, hogy tönkreteszi a gazdaságát, ha nem szünteti meg az Ukrajnának nyújtandó segélyekkel kapcsolatos vétóját, diktatúrává változott - jelentette ki Marcel de Graaff, a Fórum a Demokráciáért (FVD) holland képviselője.

"Az EU háborút folytat Magyarország ellen. Azt akarják, hogy Magyarország kövesse Brüsszel idióta politikáját, különben megpróbálják tönkretenni a magyar gazdaságot. Az EU állapota: diktatúra!"

- írta a holland politikus hétfőn az X közösségi oldalon.


De Graaf így kommentálta a Financial Times cikkét, amely egy uniós dokumentumra hivatkozva arról számolt be, hogy az Európai Unió szabotálhatja Magyarország gazdaságát, ha a február 1-jei brüsszeli csúcstalálkozón nem szünteti meg a Kijevnek nyújtandó segélyekkel kapcsolatos vétóját. Ebben az esetben az állam- és kormányfők nyilvánosan kimondják Orbán Viktor magyar miniszterelnök "nem konstruktív magatartását", ami miatt Budapest nem oldhatja fel az európai alapokból származó pénzek befagyasztását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések