A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha a lopás olimpiai sportág lenne, ez a ladányi férfi kvóta nélkül jutna ki


Bringák, tárca és tévé hűlt helyét hagyta maga után. Két esetben társa is volt. 

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, csalás bűntett és lopás vétség miatt indított eljárást egy 36 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2023 nyarától kezdve több kerékpárt is elvitt Püspökladányban, egyszer pedig egy parkoló autóból emelt ki egy pénztárcát. A nyomozás során az is kiderült, hogy novemberben egy lopott bankkártyával közel 300 ezer forintot vett fel – olvasható a vármegyei rendőr-főkapitányság közleményében.

A férfi bűnlajstroma azonban itt nem ért véget. Volt olyan, amikor a Vasút utcáról vittek el két biciklit egy 18 éves fiúval, de előfordult az is, hogy egy házba törtek be, és televíziót loptak. Utóbbi esetben egy 29 éves helyi lakos volt a társa.

A püspökladányi rendőrök mindhármukat kihallgatták, beismerő vallomást tettek. A nyomozók a 36 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság el is rendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések