A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Görögországban lemondták az Ukrajnát támogató brit The Tiger Lillies együttes koncertjét

A Tiger Lillies nevű brit zenekar koncertje Athénban elmaradt az Ukrajnának nyújtott támogatása miatt. Ezt a koncert szervezői jelentették be az esemény Facebook-oldalán.

Elmondásuk szerint az Exarcheia negyedben - ahol a rendezvényt tartották volna - élő emberek "negatív véleményt nyilvánítottak a Tiger Lillies fellépéséről".

"Ennek fő oka az Ukrajna támogatása, amelyet gyakran problémásnak tartanak. A másik, szintén jó ok a koncertre jelentkezők túlzott száma"

- közölték a szervezők.

A Tiger Lillies az orosz invázió első napja óta támogatja Ukrajnát. A zenészek folyamatosan beszélnek a háborúról a közösségi oldalukon, tudósítanak az ukrajnai eseményekről, és ezeket az információkat a koncerteken eljuttatják a rajongóikhoz.


A Tiger Lillies trió a Grand Guignol színház sötét komédia-tragédia stílusában dolgozik, a brechti kabaré és a fekete humor elemeivel. A dalszövegek gyakran a szex vagy a halál különböző formáinak témáihoz kapcsolódnak. A zenekar védjegye a színpadi jelmez és a smink, valamint Martyn Jacques énekes kontratenorja, aki harmonikán kíséri magát.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések