A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fox News: Soros György milliókat önt Texasba, abban a reményben, hogy a hatalmat a Demokratákra bízza


A filantróp a közelmúltban több mint 3 millió dollárt adományozott legalább öt baloldali csoportnak Lone Star (Texas) államban - írja a Fox News.

A liberális milliárdos, Soros György nagy mennyiségű pénzt áramoltat Texasba, hogy megpróbálja az államot a demokraták felé fordítani - derül ki a Fox News Digital által átnézett állami kampányfinanszírozási nyilvántartásokból.

Soros az elmúlt évben több mint 3 millió dollárral támogatott legalább öt baloldali csoportot a "magányos csillagállamban", hogy megerősítse az infrastruktúrát, és segítsen a demokratáknak a túlnyomórészt republikánus erősségű államban gyarapodni.

A pénzember egymagában hajtja az egyik progresszív csoportot, amely e célok eléréséért dolgozik - írja a lap.

A Fox News Digital augusztusban arról számolt be, hogy a Texas Majority PAC, egy titokzatos, a radar alatt működő csoport, amely az állam kék színűvé tételét tűzte ki célul, több százezer dollárt kapott Soros Democracy PAC II-től.

A Fox News Digital által nemrégiben közzétett texasi kampányfinanszírozási nyilvántartásokból kiderül, hogy Soros eddig minden adományát biztosította. Az ő Democracy PAC II nevű szervezete 850 000 dollárt adott a csoportnak, míg ő személyesen 1,4 millió dollárt biztosított. Ők adják a PAC teljes 2,25 millió dolláros adományát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések