A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfogták a brutálisan meggyilkolt pozsonyi nő feltételezett gyilkosát


Őrizetbe vették Pozsonyban péntek este Jozef H-át, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan meggyilkolta azt a nőt, akinek belső szerveit egy vödörben találták meg.

A 48 éves nő holttestére a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában található panelház egyik lakásában találtak rá.

Az áldozat testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig kivágták és a földön hagyták.

A feltételezett elkövetőt „Kuchár Jožkóként” is ismerték,  január 3-án, szerdán tűnt el, azt követően, hogy üzenetet küldött a rokonának, és azóta nem adott magáról semmilyen életjelet. Másnap, csütörtök reggel bukkantak a nő holttestére, aki Jozef H. partnere volt. A JOJ televízió információi szerint egy szlovák állampolgárságú áldozatról van szó.

Pénteken elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy pincébe bujkált: Ezzel egyidőben emberölés bűntette miatt indult nyomozás.

A Markíza azt írta, hogy a férfi a közösségi oldalán szakácsként mutatja be magát. „Több mint húsz éve mozgolódom a gasztronómia területén, így bátran ki merem jelenteni, hogy a főzés nem a munkám, hanem az életem” – olvasható az egyik posztjában. 

A szomszédok szerint az áldozatot Patriciának hívják. Nagyon kedves, mindig segítőkész, de alkoholizmusra hajlamos asszonyként jellemezték. Elmondásuk szerint élettársa gyakran agresszív volt, és fenyegette őt. Az egész lakóházat a rendőrség őrzi, és bizonyítékokat gyűjtenek a lakásban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések