A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi ismét a baloldali gyűlölet áldozata lett


Örökre el akarják tüntetni.


A Nyugati Fény című DK-blognak nagyon szúrja a szemét Tóth Gabi sikere, illetve az sem tetszik nekik, hogy az énekesnő számos kormányzati döntéssel szimpatizál, arról nem is beszélve, hogy büszkén vállalja a vallásosságát.

Örökre eltűnhet Tóth Gabi című cikkükben arról értekeznek, hogy akinek elege van az énekenőből és Google Chrome böngészőt használ, annak most lehetősége nyílik arra, hogy soha többet ne kelljen olvasnia, ahogy fogalmaznak, a fideszes celebnőről. Elérhetővé vált ugyanis egy ingyenes Tóth Gabi Content Blocker névre keresztelt webes kiterjesztés, amely azt ígéri, hogy minden Tóth Gabival kapcsolatos tartalmat elrejt az internetező elől. 

A Nyugati Fény közzétette a kiterjesztés leírását is, ami így szól:

„Ez a Chrome kiegészítő eltávolítja a Tóth Gabihoz kapcsolódó tartalmakat a magyar (.hu) weboldalakról, biztosítva egy Tóth Gabi-mentes böngészési élményt. A kiegészítő állapota egyszerűen szabályozható egy ki-bekapcsoló gombbal. Egyszerű telepítés és azonnali működés”.

Gyanítom, hogy pont Tóth Gabi örülne a legjobban annak, ha azok, akik nem kíváncsiak rá ne is nézzék meg a tartalmait. A gond csupán az, hogy pont a Gyurcsány-féle, DK-trollhadsereg szokta keményen támadni az énekesnő megnyilatkozását.

Mi lesz így a gyűlölködők siserehadával? - teszi fel a kérdést Csépányi Balázs a Magyar Nemzet Post Traumájában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések