A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megyeri Csilla: „Ami nincs az Instán, az nem létezik”


A szakításáról pletykáltak, ezért elárulta az igazságot. 

Az utóbbi időben nem tettek közzé közös fotót, ami a mai kapcsolatokban intő jel is lehet, ezért a követők közül többen azt feltételezték, hogy Megyeri Csilla és vőlegénye, Molnár Zsolt több mint tíz együtt töltött év után külön utakon folytatják tovább életüket. Ráadásul az influenszer, aki párjával megnyerte a Nyerő Páros 2022-es évadát, egy új fotóval arra utalt, hogy elköltözött a közös lakásukból, alátámasztva a szakításukról szóló pletykákat.

Megyerinek azonban mindenre van magyarázata.

„ Úgy tűnik, hogy ami nincs az Instán, az nem létezik... Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nem csak Zsoltiról, hanem magamról is.

Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk. De ettől függetlenül köszönjük szépen, jól vagyunk, éljük az életünket, dolgozunk. Nemrég költözködtünk, ami szintén minden időnket felemésztette. Ja, és igen, együtt költöztünk!

Úgyhogy üzenem, hogy nem szabad mindent elhinni, ami a Redditen van, én is voltam már terhes, és másik pasival is voltam az ottani felhasználók szerint... ”  – mondta a Borsnak Megyeri.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések