A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi is reagált a Tóth Gabi-híreket blokkoló böngészőre


Ő még nem használja a kiegészítőt.

Az Index is beszámolt az ország legutóbbi forradalmi találmányáról: egy új, Google Chrome-os bővítménnyel letilthatóvá váltak a Tóth Gabiról szóló hírek. A kiegészítő automatikusan eltávolít minden, az énekesnőhöz kapcsolódó tartalmat a .hu domainnel végződő oldalakról, így végre újra békében internetezhetnek azok, akiket már nagyon zavart a rengeteg cikk az előadóról.

Természetesen erről maga Tóth Gabi is értesült nemrég, sőt reagált is a hírre.

„Majka küldte át ezt a cikket, és először vegyes érzéseim voltak, mert nem tudtam hová tenni. Aztán jobban belegondoltam, és rájöttem, hogy ez egy szuper találmány most, mert nem feltétlenül az én személyemnek szól ez, hanem hogy annyira sok felesleges cikk meg kattintásvadász, mindenféle bugyuta kitalációk jelentek meg rólam, hogy az embereknek ez sok. És megértem, hogy sok, nekem is sok lenne” – kezdte a Tények Plusznak az énekesnő, hozzátéve: ő csak örül annak, ha az internetezőket nem érdeklik már a róla szóló ilyesmi hírek, ugyanakkor szerinte pont azok nem fogják ezt használni, akik nagyon nem szeretik őt.

„Mindenkinek saját döntése, hogy kit szeretne látni. Így talán kevesebb olyan cikk jelenik majd meg rólam, amiket én sem szerettem volna, hogy megjelenjenek. Akik pedig velem vannak, azok úgyis megtalálnak a közösségi oldalakon.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések