A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bíróság elé állhatnak a brutális borsodi támadók


Előbb egy rudabányai látássérült, majd egy berentei idős pár volt az áldozat.


Rablás és súlyos testi sértés elkövetése miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két rudabányai férfival szemben. A gyanúsítottak először 2023. február 21-én 20 óra körül támadták rá rudabányai otthonában egy látássérült férfira. Bántalmazták, majd pénzt követeltek tőle a támadók. Pár ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányoltak, majd elmenekültek.

Egyikük kevesellte a rablásból származó pénzt, ezért ismerősével elfuvaroztatta magát Berentére. Ott besurrant egy házba, ahol megverte az ott lakó idős párt. A férfi arany ékszereket és több mint százezer forintot vett el erőszakkal a megrémült idősektől. A brutális támadásban a 69 éves nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Befejeződött a nyomozás

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a támadókat, akiket a hatóság őrizetbe vett, majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat. A nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat pedig megküldte az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések