A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amíg Ön aludt, súlyos baleset történt Békésen


Éjfél magasságában ütközött villanyoszlopnak egy autó, egy ember beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók vágták ki. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben öten sérültek meg, egyikük életveszélyesen.


Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Békésen, a Csallóközi utcában – adta hírül éjfél után pár perccel a katasztrófavédelem. A baleset következtében egy ember beszorult, őt a mezőberényi hivatásos és a békési önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből. A helyszínen dolgoztak a mentők és a rendőrök is.

„A békéscsabai mentésirányítás két esetkocsit és két mentőgépkocsit riasztott a baleset helyszínére. Bajtársaim egy fő életveszélyes és négy könnyű sérültet láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították őket” – tájékoztatta hírportálunkat Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések