A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Wallace: felelősségre kellene vonni az uniós politikusokat, akik minden jó ok nélkül támogatják az ukrajnai háborút


Az ír EP-képviselő bírálja az észt belügyminiszter nyilatkozatát, miszerint kész kiadni Ukrajnának a hadköteles férfiakat.


Mick Wallace európai parlamenti képviselő bírálta Lauri Läänemets észt belügyminiszter nyilatkozatát arról, hogy készek kiadni Ukrajnának a hazájukból elmenekült katonakorú férfiakat.

"Tehát még több munkásosztálybeli gyereket akarnak a húsdarálóba dobni, táplálva az ostoba és megnyerhetetlen amerikai-NATO proxy háborút Ukrajnában...? Azokat az uniós politikusokat, akik minden jó ok nélkül támogatják ezt a háborút, felelősségre kellene vonni"

- írta Wallace az X-en.

Janek Mäggi, az észt belügyminisztérium határ- és migrációs politikai főosztályának vezetője szerint az ukrán hatóságok nem kérték az észt kormányt mozgósítási korú állampolgáraik kiadatására.

Korábban írtuk, hogy Rusztem Umerov védelmi miniszter azt mondta, hogy minden hadköteles személy idézést kap, függetlenül attól, hogy külföldön tartózkodik-e vagy sem.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések