A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vona Gábor vitára hívta Gyurcsány Ferencet

Vitára hívta Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét egy videós üzenetben. Szerinte értelmes és konstruktív párbeszédet kell folytatniuk, és ehhez a legalkalmasabb helyszín a DK TV lenne.

Nagyon régóta kerülgetjük egymást, csaknem 20 éve – kezdte Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke a Gyurcsány Ferencnek címzett videós üzenetét Facebookon.

Vona a bejegyzésében vitára hívja Gyurcsány Ferencet, mert szerinte nagyon fontos év következik: európai parlamenti és önkormányzati választás is lesz. A pártelnök még arra is javaslatot tett, hogy hol tartsák meg a vitát: szerinte a legalkalmasabb fórum erre a DK TV lehet. 

A DK és a 2RK versenytársak lesznek

– hangsúlyozza Vona a felvételen.

Szerinte az önkormányzati választáson direktben mégsem lesznek ellenfelek, mert az ő álláspontja az, hogy az önkormányzatokban egyáltalán ne is legyenek pártok, erről még online népszavazást is tartanak a héten. 

Nagyon nagy szüksége van Magyarországnak a konstruktív vitára – szögezte le, majd hozzátette, hogy jelenleg ő és Gyurcsány állnak pártelnökökként a legtávolabb egymástól és a legkevesebb dologban ők értenek egyet.

Vona szerint meg kell mutatniuk Gyurcsánnyal, hogy még ilyen távoli pozíciókból is lehet értelmes és konstruktív vitát folytatni.

Addig pedig áldott karácsonyt kívánok

– búcsúzott Gyurcsány Ferenctől.


Tisztelt Gyurcsány Ferenc! Eljött az idő. #MásodikReformkor #2RK

Posted by Vona Gábor on Monday, December 11, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések