A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vendégekkel teli panzió gyulladt ki Romániában, két felnőtt és egy gyermek bennégett


Hat embert még mindig keresnek a román hatóságok a pusztító tűzeset után.


Kigyulladt kedden egy vendégekkel teli panzió a dél-romániai Prahova megyében. A hatóságok tájékoztatása szerint két felnőtt és egy gyermek bennégett, több vendéget pedig még mindig keresnek a rendőrök. 

A megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint a tűz egy kétszintes, fából készült épületben keletkezett a lángok pedig gyorsan terjedni kezdtek - írja a Szeretlek Magyarország. A lángok mintegy 1000 négyzetméteren pusztítottak, az épület tetőszerkezete pedig beomlott.

Kiemelték, a földszinten lakókat még éppen időben ki tudták menekíteni, ám az emeleti vendégeket még keresik. A hatóságok közlése szerint a panzióban összesen 22-en tartózkodtak.

Virgiliu Nanu, Prahova megye prefektusa korábban az Antena 3 hírtelevíziónak elmondta, hogy öt felnőttet és három gyereket keresnek a tűzoltók. Két felnőtt és egy gyerek holttestét közben megtalálták.

A tűzben egy 48 éves nő és egy 17 éves fiú enyhébb égési sérüléseket szenvedett, őket a ploiesti-i kórházba szállították.

Virgiliu Nanu, Prahova megye prefektusa korábban az Antena 3 hírtelevíziónak elmondta, hogy öt felnőttet és három gyereket keresnek a tűzoltók. Egy felnőtt és egy gyerek holttestét közben megtalálták,

majd újabb négy szénné égett holttestet hoztak ki a romok közül a tűzoltók. Két eltűntet továbbra is keresnek.

A román sajtó szerint a leégett panzió tulajdonosa, Cornel Dinicu a 2000-es években a bukaresti alvilág ismert figurája volt, több botrány is fűződik a nevéhez, amelyekben rendőrök és magas rangú politikusok is érintettek voltak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések