A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kátyú Geri: az én nevemet havonta átlagosan 900-szor írják le a kormánypárti sajtóban


Budapesten a kormánypropaganda nem működik, itt olvassák az ellenzékkel és a kormánnyal is kritikus sajtót, másrészt az utolsó választás óta a Fidesz és az ellenzék közötti olló még jobban kinyílt – fogalmazott Karácsony Gergely, az alkalmatlan főpolgármester a KlikkTV Mélyvíz című műsorában.

„Az ellenzéknek - amelyik hat párt együtt indult - kétszer annyi szavazója van, mint a Fidesznek. Itt a Fidesznek nem terem babér, lasszóval fogják a jelölteket. Nem azért nincs főpolgármester-jelölt, mert a sok jelölt közül nem tudták eldönteni, hogy melyiket válasszák, hanem azért, mert még nem tudtak senkit rábeszélni, hogy elvállalja ezt a kamikaze akciót - magyarázta Kátyú Geri.

Én vagyok a második legnagyobb ellensége a kormánynak Ukrajna után, Soros és Gyurcsány a fasorban sincs hozzám képest – vélte a politikus. „Az én nevemet havonta, átlagosan 900-szor írják le. Ehhez hozzá lehet állni úgy is, hogy engem és a budapesti választópolgárokat már nem érinti meg.”

Karácsony Gergely elmondta, büszkén vállalja, hogy progresszív politikus, mert a dolgokat meg kell javítani. Reagált arra, hogy ezt a jelzőt, ami haladót jelent, a Fidesz negatív értelemben használja vele szemben. „Nekem az a dolgom naponta, hogy ez a város jobb életminőséget adjon az embereknek, jobb szolgálgatásokat nyújtsunk és próbáljuk a javainkat egyenlően elosztani. Ha valaki ezt szitokszóként használja, akkor nagyon mást gondol a politikáról, mint én."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések