A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vaddisznófejet akasztottak egy francia mecset kapujára


Ismeretlenek egy vaddisznó fejét és tetemét akasztották fel egy mecset kapujára a Párizshoz közeli Vignes-sur-Seine községben, a község muszlimjainak kulturális egyesülete feljelentést tett a rendőrségen - írja a Parisien című lap.

Mint megjegyezték, az egyesület képviselője elmondta, hogy a térfigyelő kamerák felvételei szerint előző este egy autó parkolt a mecset közelében. Az ismeretlen férfiak néhány percig időztek, hogy felakasszák az állat fejét és tetemét, majd az autó elhajtott.

"December 24-én reggel a Galilei utcai mecset egyik őre körbejárás közben fedezte fel a szörnyű dolgot. A fej és egy vaddisznó tetemének egy része a vallási épület hátsó részén lévő kapu karójára volt felfüggesztve" - számolt be a lap hétfőn.

A kiadvány szerint az egyesület elítélte az ismeretlen férfiakat, akiket "a gyűlölet vezérelt", megjegyezve, hogy tettük miatt a hívek "a borzalom látomására" számítottak.

A község polgármestere, Thomas Chazal a maga részéről azt mondta, hogy Vignes-sur-Seine-ben még soha nem követtek el ilyen cselekményt, és reményét fejezte ki, hogy a támadókat megtalálják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések